Привіт: Гість

Avatar

  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Кіно форум » Прем'єри фільмів » Прем’єри фільмів вересня 2010
Прем’єри фільмів вересня 2010
zmej-gorunuchДата: Понеділок, 30.08.2010, 08:37 | Повідомлення # 1
Тусовщик
Група: Адміністратор
Повідомлень: 114
Репутація: 4
Статус: Offline

Мачете
2 вересня 2010

Після того, як урядова організація зраджує власного чистильника, екс-агент Айседора Кортес на прізвисько «Мачете» обрушує свої помсту і лють на продажних чиновників.



Москва, я люблю тебе!
2 вересня 2010

Повнометражний фільм "Москва, я люблю тебе» - це двадцять п'ятихвилинних фільмів. Сюжет кожного фільму являє собою цілісний кінотвір, яскравий шматочок з життя нинішньої Москви, що розповідає про стосунки між людьми, про моменти любові, зустрічі, розставання, втрати і знаходження.



На відстані кохання
9 вересня 2010

За пивом, розмовами про дрібниці в барі і... за сніданком наступного ранку безмежна дотепність і непідробна щирість Ерін зачаровують недавно пережившого розлучення Гарретта. Пристрасть спалахнула й переросла у справжню бурю почуттів, що захопила молодих людей на все літо, але ніхто не чекав, що у роману може бути продовження - адже Ерін відправляється додому в Сан-Франциско, а Гарретт залишається працювати в Нью-Йорку. Однак шість тижнів божевільних веселощів несподівано стали дуже значущими, і обидва більше не впевнені, чи хочуть вони, щоб все раптом закінчилося.

Друзі Гарретта Бокс і Ден жартують про польотну дієту і «серйозні стосунки» з мобільним телефоном, але вони не бажають втрачати свого найкращого товариша по чарці з-за якогось чергового роману. У той же час приймаюча все занадто близько до серця і надто турботлива старша сестра Ерін Коррін всіма силами намагається утримати її від того, щоб кидатися у вир з головою.

Але не дивлячись на тисячі миль і цілий континент, які їх розділяють, протести друзів і родичів і найнесподіваніші спокуси, пара, може бути, зуміє зберегти те тендітне почуття, настільки нагадуюче любов, і за допомогою есемесок, часом досить відвертих і емоційних, а також довгих телефонних розмов у ночі подолати відстань любові.



Альфа та Омега в 3D
16 вересня 2010

Омега - вовк, далекий від вищих кіл. Він мріє познайомитися з самою популярною вовчицею в зграї - Альфою. І ось доля підкидає йому непоганий шанс - працівники заповідника відправляють їх в Айдахо. Вовку і вовчиці доведеться згуртуватися, для того, щоб повернутися на свою батьківщину.



Дітям до 16...
16 вересня 2010

Історія дорослішання чотирьох молодих людей - двох хлопців і двох дівчат. Вчорашні школярі, вони входять в життя, повне, як їм здається, чудових відкриттів і блискучих можливостей. Недосвідчені в почуттях і стосунках, вони з усього підліткового розбігу навчаються закохуватися і брехати, приносити себе в жертву і зраджувати, іноді навчаючись на своїх помилках, іноді - розуміючи неприємну правду про себе. Четвірка героїв сплітається в різні трикутники відносин, і від зіткнення їх граней летять іскри.



Край
23 вересня 2010

У серпні 1945-го в далеке селище з назвою Край з війни повертається колишній танкіст Ігнат, чия пристрасть - паровози. Він дізнається, що на відокремленому острові з довоєнних часів кинутий німецький паровоз, і приймається його відновлювати. Але, виявляється, у паровоза вже є ім'я - «Густав», і є господиня - Ельза, дочка німецького інженера, заарештованого на початку війни. Та й для селян одержимий мрією, вільний Гнат - чужинець. Пристрасті закипають шекспірівські, причому в них задіяні не тільки люди, а й кілька паровозів, майже живі істоти, у кожного своє ім'я...



Американець
23 вересня 2010

Після провалу чергової операції і загибелі коханки професійний кілер Джек вирішує завершити свою кар'єру. Залишається остання справа, замовлена йому таємничою жінкою, для виконання якого він таємно їде до Італії і поселяється в маленькому містечку, що загубилося в мальовничих горах. Тут несподівано для себе самого Джек зближується з місцевим священиком і закохується в красуню Клару. Вперше в житті розкривається серце людини, змушеної критися все своє життя. Джек спокійний і щасливий настільки, що втрачає пильність ...



Пробач, , хочу на тобі одружуватися
23 вересня 2010

Алекс і Ніки незважаючи на різницю у віці вирішили одружитися. Але чим ближче день весілля, тим частіше у Ніки виникають сумніви з приводу цієї події.



Уол Стріт. Гроші не сплять
30 вересня 2010

Гордон Гекко виходить з в'язниці і, не втрачаючи часу дарма, починає новий шлях до панування у фінансовому світі, який за час його відсидки став ще більш неспокійним і сумбурним. І тепер ніхто не повинен встати у Гордона на шляху.



Легенди нічної варти
30 вересня 2010

Світом, в якому вже не залишилося людей, правлять сови... добрі... злі... як і завжди! У чарівному лісі - королівстві сов Тіто - на Великому Дереві Га`Хуул, де розумні сови живуть в гармонії, наступають похмурі часи. Королівство піддається страшній небезпеці з боку сусідніх жорстоких правителів, і ця небезпека загрожує знищити звичну світобудову.



Про любоff
30 вересня 2010

У дівчини Даші, яка приїхала з подругою «підкоряти» Москву, рідкісна спеціальність - викладач техніки мови, а життя - звичайнісіньке: наймана квартира, невисокі гонорари і заняття з ранку до вечора. Одного разу Даша отримує вигідну пропозицію - дати уроки успішному бізнесменові Владу, що бере участь у політичних виборах. У героїв починається бурхливий роман. Але випадкова зустріч з дружиною Влада змушує Дашу поглянути на те, що відбувається зовсім з іншого боку. І Влад виявляється зовсім не героєм роману і зовсім не чоловіком мрії ...



Впусти мене
30 вересня 2010

Дія фільму розвивається в засніженому передмісті Нью-Мехіко, де живе 12-річний хлопчик-ізгой Оуен. Одного разу він дізнається, що його сусідка-ровесниця Еббі насправді вампір, і разом з Оуеном вони складуть зворушливу і незвичайну пару.


 
Форум » Кіно форум » Прем'єри фільмів » Прем’єри фільмів вересня 2010
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright zmej-gorunuch © 2024