Привіт: Гість

Avatar

  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Кіно форум » Прем'єри фільмів » Прем'єри фільмів жовтня 2010
Прем'єри фільмів жовтня 2010
zmej-gorunuchДата: Субота, 25.09.2010, 11:45 | Повідомлення # 1
Тусовщик
Група: Адміністратор
Повідомлень: 114
Репутація: 4
Статус: Offline

Темний світ
7 жовтня 2010

Група студентів відправляється в експедицію по глухих північних селах. В одній з них головна героїня - дівчина, захоплена містикою та романтикою загробного світу - знаходить стародавній могильник, а в ньому - магічний щит. Доторкнувшись до щита, вона пробуджує гнів духів минулого і набуває надлюдські здібності. Тепер студентам доведеться вступити в протистояння з силами зла.



Артур та війна світів
21 жовтня 2010

Які диявольські плани збирається здійснити Урдалака, щоб завоювати новий світ, у який він перемістився обманним шляхом? Як Артур, який залишився в світі мініпутів, зможе перемогти жорстокого Жахливого У? Щоб зберегти любов прекрасної принцеси Селен, Артур готовий вступити в бій проти Урдалака як у світі мініпутів, так і в великому реальному світі...



Чортова дюжина
28 жовтня 2010

Головний герой Вінс випадково підслуховує розповідь про швидкий спосіб добре заробити. Всього лише в точності виконати інструкції, які прийдуть поштою в смугастому конверті. Після того, як передбачуваний одержувач листа помирає від серцевого нападу, хлопець вирішується на авантюру і видає себе за покійного, не підозрюючи, що вплутується в небезпечну гру.



Пила 7 3D
28 жовтня 2010

Спеціальні Агенти Еріксон та Перез мертві, завдяки Марку Хоффману, але ігри ще не закінчені. Після того, як гра Хоффмана закінчена, йому допомагає одна людина, яка колись майже довела, ким справді був детектив.

Тепер він має піклуватися не тільки про Джилл Так, а й іншу людину, той, хто дійсно розуміє ігри Джона, хто знає його таємницю; людина, якій Хоффман і багато інших вірили, щоб не бути розкритими.

Ігри закінчаться, або останній з помічників Пили продовжить його справу?



Вінкс: магія повертається
28 жовтня 2010

Для Блум нелегко бути принцесою планети Доміно, а тим більше королевою! Їй потрібно приймати складні рішення, вирішувати питання, і 2 пари батьків завжди підтримують її. Чи зможе Блум встояти перед спокусою прийняти титул королеви або ж скромність змусить її відмовитися?.. Яке рішення не прийме Блум, вона завжди може розраховувати на підтримку, рідних, Ская і клубу Вінкс. Скай робить Блум пропозицію руки і серця, але батько принца забороняє шлюб, відкриваючи Блум темну таємницю. Феї з клубу Вінкс за допомогою фахівців зможуть подолати всі перешкоди і врятувати королівство Ская.


 
Форум » Кіно форум » Прем'єри фільмів » Прем'єри фільмів жовтня 2010
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright zmej-gorunuch © 2024