| 

В день Св.Валентина.
				 |   |  
| Natka | Дата: Понеділок, 15.12.2008, 21:22 | Повідомлення # 1 |  

ОгОгО 
Група: Адміністратор 
Репутація:  5 
Статус: Offline 

| В День Валентина   Бажаю тобі кохання, але не такого як – місяць,   Він холодний.   Бажаю тобі кохання, але не такого як – сонце,   Воно заходить,   Бажаю тобі кохання, але не такого як – вітер,   Він гуляє,   Бажаю тобі кохання, але такого як – небо,   Воно безкрає
  Краще жаліти про те що зробив, ніж жаліти що не зробив!!!
 |  
|   | 
 |    |  
| Natka | Дата: Понеділок, 15.12.2008, 21:23 | Повідомлення # 2 |  

ОгОгО 

| Я так тебе люблю,   Що стримати не в силах   Моїх бажань і мрій політ,   І в день любові Валентинів   Наважилась освідчитись тобі.   Моє кохання, як метелик:   Тендітне, ніжне, боязке.   Лиш обернись - я біля тебе,   А не помітиш - то й нема мене.
 |  
|   | 
 |    |  
| Natka | Дата: Понеділок, 15.12.2008, 21:23 | Повідомлення # 3 |  

ОгОгО 

| Дві речі між людьми найбільшого вартують,   Життя й кохання - тіло і душа.   Без духа тіло - прах, його вітри роздують   Й знаку не стане, заросте трава  Так без кохання і життя тьмяніє   Як лист осінній піде в небуття   Щасливий той, хто зрозуміть зуміє   Що лиш Любов - продовження життя.
 |  
|   | 
 |    |  
| Natka | Дата: Понеділок, 15.12.2008, 21:24 | Повідомлення # 4 |  

ОгОгО 

| Моя любов до тебе не згасає!   Промінням сяє у твоїй красі.   Мов місяць у тумані виринає,   І мовби осінь постає в пітьмі.   Чарівні сльози капають невпинно,   з небес зривають листя в забутті   Моя любов мов чарівна перлина   загублена в троянди красоті.   Бо ти наповнюєш моє життя собою,   І лиш тобою я живу!   Твоє кохання збережу довіку,   І щастя наше в серці пронесу!
 |  
|   | 
 |    |  
| Natka | Дата: Субота, 14.02.2009, 08:28 | Повідомлення # 5 |  

ОгОгО 

| Бажаю кохання, щасливих ночей,   Блакитних чи карих, чи чорних очей,   Щастя великого, щастя земного,   Бажаю зустріти Тобі лиш одного,   Бажаю кохати людину таку,   Щоб радість і тугу ділила твою,   Щоб щастям повніли бокали вина,   Щоб в вас появилась стежина она,   Щоб вела вас світом в далекі дороги,   Щоб серце не рвалось від болю й тривоги,   Щоб мрії збувались і очі всміхались,   І миті щасливі на все залишались...
 |  
|   | 
 |    |  
| Natka | Дата: Субота, 14.02.2009, 09:14 | Повідомлення # 6 |  

ОгОгО 

| Кохання — це вічність, це радості час.   Воно незабутьнє для нас.   Ми будемо разом, я вірю у це,   і з днем Валентина вітаю Тебе!
 |  
|   | 
 |    |  
| Natka | Дата: Субота, 14.02.2009, 09:16 | Повідомлення # 7 |  

ОгОгО 

| Я стану солодкою мармолядою, щоб ти мене скуштував;   Я стану найбільшою в світі принадою, щоб ти мене всюди шукав;   Я стану ласкавим травневим сонечком, щоб ти мене завжди чекав;   Я стану пухнастим сіреньким котиком, щоб ти мене завжди кохав!!!
 |  
|   | 
 |    |  
| Natka | Дата: Субота, 14.02.2009, 09:16 | Повідомлення # 8 |  

ОгОгО 

| Дві речі між людьми найбільшого вартують,   Життя й кохання - тіло і душа.   Без духа тіло - прах, його вітри роздують   Й знаку не стане, заросте трава  Так без кохання і життя тьмяніє   Як лист осінній піде в небуття   Щасливий той, хто зрозуміть зуміє   Що лиш Любов - продовження життя.
 |  
|   | 
 |    |  
| Natka | Дата: Субота, 14.02.2009, 09:16 | Повідомлення # 9 |  

ОгОгО 

| Із чудовим днем любові   Щирі сердечні вітання,   Хай буде у житті доволі   І ласки й ніжності й кохання!
 |  
|   | 
 |    |  
| Natka | Дата: Середа, 18.02.2009, 14:41 | Повідомлення # 10 |  

ОгОгО 

| Вітаю З Днем Святого Валентина,   Бажаю кохання, щасливих ночей,   Блакитних чи карих, чи чорних очей,   Щастя великого, щастя земного,   Бажаю зустріти Тобі лиш одного,   Бажаю кохати людину таку,   Щоб радість і тугу ділила твою,   Щоб щастям повніли бокали вина,   Щоб в вас появилась стежина она,   Щоб вела вас світом в далекі дороги,   Щоб серце не рвалось від болю й тривоги,   Щоб мрії збувались і очі всміхались,   І миті щасливі на все залишались..
 |  
|   | 
 |    |  
| Natka | Дата: Вівторок, 05.05.2009, 13:09 | Повідомлення # 11 |  

ОгОгО 

| З Днем святого Валентина,   Я Тебе вітаю!   Море радості в кохані,   Я тобі бажаю!   Зорю з неба, перли з дна,   Я тобі дістану!   Бо Тебе КОХАЮ я   ТИ МОЯ КОХАНА!!!  
 |  
|   | 
 |    |  
| Natka | Дата: Вівторок, 05.05.2009, 13:09 | Повідомлення # 12 |  

ОгОгО 

| Хай усмішка на лиці,   В тебе лиш засяє!   А медові оченята,   Хай до себе тягнуть!   Поцілунки в день святковий,   Лиш тобі хай будуть!   Скажи, чи варто спати   Тоді, як варто взяти   Від життя   Те, що призначило тобі буття?   Тобі, саме тобі   Твоє обіцяне Всевишнім...   Та є і те, що мусиш   Розділити з ближнім:   Турботи; радощі; тугу;   Стіл; постіль; побут і нудьгу;   Здоров'я, кохання; хворобу, кохання...   З днем Валентина тобі це вітання.
 |  
|   | 
 |    |  
| Natka | Дата: Вівторок, 05.05.2009, 13:10 | Повідомлення # 13 |  

ОгОгО 

| Я бажаю кохання,   Просто кохання…   … Божевільного наче гроза,   Необмеженого наче океан,   Щирого наче сонце   Та нескінченного як сам час!
 |  
|   | 
 |    |  
| Natka | Дата: Вівторок, 05.05.2009, 13:12 | Повідомлення # 14 |  

ОгОгО 

| Прийміть мої щирі сердечні вітання   Зі святом закоханих, святом кохання.   Бажаю закоханим більше весни,   А тим хто шукає - кохання знайти.
 |  
|   | 
 |    |     

|