День студента (17 листопада)
|
|
Natka | Дата: Понеділок, 15.12.2008, 21:57 | Повідомлення # 1 |
ОгОгО
Група: Адміністратор
Репутація: 5
Статус: Offline
| Всім привіт, мої вітання! Навіть тим, хто п'яні зрання. День студента - класне свято Різних вражень в нас багато: "Енки", гульки і зальоти, Часом спим, як в банці шпроти, Ми ж студенти - _________ курс! Все мотаємо на вус. Час летить, як часу мало! Швидко ми дорослі стали Скоро розійдемось у світ Всім удачі! Всім привіт!!!
Краще жаліти про те що зробив, ніж жаліти що не зробив!!!
|
|
| |
Natka | Дата: Понеділок, 15.12.2008, 21:59 | Повідомлення # 2 |
ОгОгО
| Ми п'єм горілку в шалених дозах, Завтра прокинемось у різних позах, Ми пам'ятаєм щасливі моменти, Це все називається словом СТУДЕНТИ!!! З днем студента!!!
|
|
| |
Natka | Дата: Вівторок, 17.11.2009, 12:30 | Повідомлення # 3 |
ОгОгО
| Студенти – це такий народ, Який не може без пригод, А їх, до речі, вистачає: Підступна сесія чекає Чи причепився викладач – Тоді уже хоч сядь та й плач… А лекції такі всі схожі – Нудні. Студент сидіть не може, Та як приходить семінар, Студенту враз якийсь тягар: Його не видно із-за парти, Йому уже і не до жартів, Та викладач хоч в окулярах, Присутніх відміча на парах, Тоді й приходять перездачі І знов студент ридає-плаче… Але всі теми поздає – дивись, Стипендія вже є. Професія “студент” – це класно, Хоча, на жаль, короткочасно: Десять семестрів чи п’ять років – Оце для вас законні строки, Тож я спішу вас всіх вітати: Із вашим днем! Із вашим святом!
|
|
| |
Natka | Дата: Вівторок, 17.11.2009, 12:33 | Повідомлення # 4 |
ОгОгО
| З днем студента вас вітаю, Пива й водки вам бажаю! Щоб всі пари пропадали, Щоб бабла побільш давали, Щоб прикольно вам жилось І нашару все здалось!!!
|
|
| |
Natka | Дата: Вівторок, 17.11.2009, 12:36 | Повідомлення # 5 |
ОгОгО
| З днем студента!!! Нехай заліки здаються легко, пари будуть короткими, вечірки веселими, сесії халявними, а друзі вірними!!! Любові, удачі, натхнення, терпіння і сил на нашому студентському шляху!!
|
|
| |
Natka | Дата: Четвер, 26.11.2009, 17:55 | Повідомлення # 6 |
ОгОгО
| день студента прилетів це ж велике для нас свято!!! тут пів літри вже замало нема слова "забагато" Отож всіх я вас вітаю Й від душі бажаю щоб сьогодні вам налили від краю до краю)) Щоб в декана в кабінеті Ви завжди сміялись сесії і заліків ніколи не боялись щоб була степендія і все гарно здано щоби викладач на парі не будив вас марно)) Щоб завтра із усмішкою Ви могли сказати Я СТУДЕНТ НАЙКРАЩИЙ В СВІТІ Що тут ще казати)))
|
|
| |