Привіт: Гість

Avatar

  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Кіно форум » Прем'єри фільмів » Прем'єри фільмів у серпні 2010
Прем'єри фільмів у серпні 2010
zmej-gorunuchДата: Понеділок, 09.08.2010, 19:05 | Повідомлення # 1
Тусовщик
Група: Адміністратор
Повідомлень: 114
Репутація: 4
Статус: Offline

Однокласники
5 серпня 2010

Через тридцять років після випуску зі школи, п'ять хороших друзів знову збираються разом на уїк-енд з нагоди Дня Незалежності.




Незвичайні пригоди Адель
5 серпня 2010

Париж, 1912 рік. Безстрашна юна журналістка Аделі Блан-Сек проявляє інтерес до темної сторони злочинного світу, теми окультизму і корупції. Аделі готова піти на все заради досягнення мети і відправляється в небезпечну подорож до Єгипту.




Компенсація
8 серпня 2010

Дві сестри, поховавши матір, їдуть з провінції до Москви на пошуки батька, що кинув їх п'ятнадцять років тому, коли одній було шість, а іншій ледь виповнився рік. Випадково в журналі їм попадається інтерв'ю з їхнім батьком - успішним бізнесменом, який щасливо живе у новій родині і обожнює свою маленьку доньку. Обділені щастям і любов'ю сестри вирішують пред'явити йому рахунок і йдуть на відчайдушний крок ...




Нестримні
12 серпня 2010

США посилає в Корзу, - одну з країн Південної Америки, п'ять найманців для знищення місцевого диктатора. При цьому, ніхто не дбає про те, що вони повинні вижити: їх посилають на вірну загибель, використовуючи, як гарматне м'ясо...




Джона Хекс
12 серпня 2010

Наприкінці XIX століття мисливець за головами Джона Хекс вистежує Квентіна Тернбулла, шамана вуду, який хоче очистити Південь конфедератів за допомогою армії мертвих.




Крок уперед 3-D
12 серпня 2010

Лось, який представляв Мерілендську школу мистецтв на міжнародному танцювальному турнірі в Парижі, запізнюється на літак в рідний Балтімор. Застрягши у Франції, він заводить дружбу з американцем і прекрасною Наталі, які живуть тут та знайомлять його з андерграундними денс-підмостками.
Унікальною пластикою Лось швидко справляє враження на танцюристів, які готуються до участі у змаганнях, але напередодні великої події виявляється, що конкуренти вкрали їх номер. Щоб допомогти друзям, Лось звертається по допомогу до однокласників - але чи зможуть вони поставити номер в останню хвилину і перемогти кращих стрітденсеров світу?




Більше, ніж друг
19 серпня 2010

Кессі намагається завагітніти за допомогою штучного запліднення. Давній друг дівчини, безвідповідальний невротичний хлопець на ім'я Воллі вирішує будь-що підмінити сперму донора, видавши її за свою. Пізніше він змушений приховувати від Кессі, що є батьком дитини.




Воруши ластами!
19 серпня 2010

Для маленької черепашки підводний світ - найбезпечніше місце. Тут акули, піраньї, змії, а на березі чекають люди. І наш маленький Семмі хоче дізнатися про весь світ, від полярних льодів до субтропіків. Подорож триватиме рівно півстоліття, починаючи з 1959 року, за цей час навіть клімат встигне змінитися.




Піраньї в 3D
26 серпня 2010

Новий вид жаху вивільняється на красивому озері «Вікторія». Після того, як раптовий підводний землетрус звільняє безліч доісторичної риби, яка поїдає людське м'ясо, невелика група незнайомців має об'єднатися, щоб не стати їжею для риби, що мають гострі, як бритва, зуби. Вони сильно програють рибам за чисельністю, і у головної героїні тільки один шанс врятувати озеро і свою сім'ю від гострих зубів піраній. Вона повинна ризикнути всім, щоб знищити водних м'ясоїдних тварин самостійно.


 
Форум » Кіно форум » Прем'єри фільмів » Прем'єри фільмів у серпні 2010
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright zmej-gorunuch © 2024